Vill du jobba med oss? ”Vi har det stora företagets resurser men det lilla företagets fördelar när det gäller snabb kommunikation”
Karlstads Byggtjänst AB startade 1984. Vi är idag ca 50 anställda i företaget. Vi växer och behöver därför anställa projektledare. Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående fokusområden: Entreprenader samt Byggservice. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.karlstadsbyggtjanst.se.

 

Vi söker projektledare Bygg
Som projektledare hos oss ansvarar du för hela byggprocessen och genomförandet av projektet. Du involveras tidigt i eventuella och kommande projekt och förväntas vara en nyckelperson som arbetar nära våra beställare och våra arbetsledare. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:

 • Upprätta kalkyler och projektorganisationen
 • Ansvara för planeringsprocessen och byggprocessen i projektgruppen
 • Ansvara för projekteringsprocessen tillsammans med platschef
 • Ekonomiansvar i projektet
 • Driva frågor som kvalité och arbetsmiljö (BAS-P)
 • Upprätthålla kontakten med beställare och myndigheter

Som projektledare hos oss uppskattar vi sidor som kommunikation och ordningssinne. Då du jobbar nära våra beställare i ett tidigt skede av ett projekt, krävs även både lyhördhet och initiativförmåga.

Vi värdesätter att du är med och verkar för ett prestigelöst arbetsklimat där man hjälps åt och där vi har högt i tak. Vi har ett flerårigt och nära samarbete med både beställare och leverantörer, vilket har skapat väldigt nära och goda arbetsrelationer.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som tror dig passa in hos oss. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. I din anställning kommer du ha förmåner så som arbetstidsförkortning, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Vi vill ha din ansökan senast 8 mars. Uttagning/intervjuer kommer att ske löpande. Skicka don ansökan tillsammans med CV till lena.hed@karlstadsbyggtjanst.se.

Har du frågor om tjänsten så kontakta HR Lena Hed 072-579 46 03

 

Vi söker även en entreprenadingenjör!
Som entreprenadingenjör hos oss har du en central roll i projekten. Du upprättar kalkyler, besvarar anbudsförfrågningar, planerar inköp och ekonomi och arbetar löpande med avstämningar av prognoser och utfall i projekten. Du jobbar tillsammans med projektledare och platschef.

Din arbetsdag består av att arbeta med:

 • Kalkyler
 • Förfrågningar
 • Inköp
 • Avstämningar och uppföljningar
 • Projektering och produktionsplanering

Du får gärna vara utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad. Arbetet ställer även krav på struktur, ordning och kommunikation. Vi värdesätter att du är med och verkar för ett prestigelöst arbetsklimat där man hjälps åt och där vi har högt i tak. Vi har ett långsiktigt och nära samarbete med både beställare och leverantörer, vilket har skapat väldigt nära och goda arbetsrelationer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet i branschen och som tror dig passa in hos oss. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. I den anställning hos oss har du förmåner så som arbetstidsförkortning, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Vi vill ha din ansökan senast 8 mars. Uttagning/intervjuer kommer att ske löpande. Maila din ansökan tillsammans med CV till lena.hed@karlstadsbyggtjanst.se

Har du frågor om tjänsten så kontakta HR Lena Hed 072-579 46 03